Maaliruiskut

Maaliruisku Sagola 4600 Titania PRO "La Catrina" (1,2xl; 1,3mm)

Maaliruisku Sagola 4600 DVR Titania Pro "La Catrina"

PAKETTIIN KUULUU AINOASTAAN YKSI VALITSEMASI SUUTIN!

Sagola 4600 on huippulaatuista maaliruiskua ammattikäyttöön. Sagola 4600 maaliruiskut on koottu käsin ja kullekin ruiskuille on tehty tarkastus, jolla varmistetaan niiden häiriötön toiminta ja pitkä käyttöikä. Maaliruiskun runko on erittäin kestävää anodisoitua alumiinia. Sagola myöntää 4600 maaliruiskulle 3-vuoden takuun. 4600 ruisku on kevyempi, pienempi ja sillä on parempi maalin levitys aikaisempiin malleihin verrattuna.

Koska 4600 maaliruiskun komponenttien rakenne on hyvin suunniteltu ja niitä on vähän, ruisku on helpommin säädettävissä ja puhdistus käytön jälkeen on helpompaa.

Titania on sopiva suutin kaikille materiaaleille, sitä voidaan käyttää akryylimaalien, liuoteohenteisten maalien, vesiohenteisten maalien levitykseen, ja tarvittaessa myös lakkaukseen.
DVR HVLP on sopiva suutin kaikille materiaaleille, sitä voidaan käyttää akryylimaalien, liuoteohenteisten maalien, vesiohenteisten maalien levitykseen, ja tarvittaessa myös lakkaukseen.
Clear suuttimet on tarkoitettu parhaan tuloksen aikaansaamiseksi pinnalla (1,3-MS lakka ja akryylimaali, 1,3-XL HS lakka)


Uudella Sagola 4600 ruiskulla on huomattavia uudistuksia edelliseen eli 4500 ruiskuun verrattuna.
- Neula DV-terästä, suurempi materiaalin läpäisykyky, joka puolestaan parantaa työskentelyn nopeutta.
- Uudet alumiiniset ilmasuuttimet. Erottelee aineita tehokkaammin ja hienompiin osiin. Kullakin käyttöpaineella saadaan aikaan paras tulos. Aerodynaamisempi ilmasuutin ehkäisee heilahduksia ja maalin materiaalin kimmahduksia.
- Uudistetuilla aukoilla ilman levitys ilmasuuttimella, joka varmistaa puolestaan sujuvamman ja laajemman maaliviuhkan.
- Uudet kätevämmät säätimet.

- paino ilman astiaa 482 g
- mitat 33,5*10,6*17cm
- ilmaliitin 1/4 uros
- yläastian koko 650 ml
- suositeltava maks. työskentelypaine 2,0 bar
- Maaliviuhkan leveys Titania 265-285 mm
- suuttimet 1,2XL / 1,3 mm
- ilmankulutus kesk.:
TITANIA 315 L/min

HUOM! Painemittari ei kuulu toimitukseen!